onsdag, april 24, 2013

Bara ett inlägg

Efter många om och men har jag nu bestämmt mig för att göra ett inlägg här på bloggen. Har ingen aning om det kommer bli mitt sista, men det lutar väldigt mycket åt det hållet.

Ja, justja, om ni kommer ihåg mig så är det jag som är tjejen som skriver med rosa text, MissAnnie på msp. Egentligen så hade jag inte tänkt att göra något inlägg, jag gick egentligen bara in här på bloggen för att kolla lite. Bloggen har ju stått still i ett halvår ungefär, så jag blev förvånad över att se att vi hade haft 2 sidvyer idag, och då kännde jag mig ju lite tvungen att göra ett inlägg till dom snälla människorna som kikat in här på bloggen, trots att den inte uppdaterats på ett halvår.

För ett år sedan trodde jag aldrig att det här skulle hända, det fanns inte på min världskarta ens en gång. Men jag har slutat på msp, så är det. Det var inget beslut jag tog, utan det bara blev så. Jag var aldrig inne, tyckte inte det var kul längre. Det liksom bara blev så med tiden.

Men jag loggar in ibland, bara för att kolla läget, för att få bli påminnd om gammla minnen. Jag inser nu, i efterhand, hur mycket msp verkligen har betytt för mig. En plats att vara sig själv på, eller i alla fall en sida att få visa en annan sida av sig själv på. Gud vad kul det har varit; alla timmar, alla minuter. 

Jag ger inte bort min gubbe och eller mina kläder, och det spelar ingen roll hur bra argument du har, jag kommer inte ändra mig. ♥


Jag vet inte hur Lollo känner eller hur aktiv hon är, när vi träffas är det inte bloggen och msp vi snackar om, inte längre. 


Kort sagt så är msp ett roligt minne för mig just nu, och bloggen med. Vi får se vad som händer i framtiden, men jag kommer nog inte bli en aktiv medlem på msp igen, men jag kommer inte radera min gubbe.


Varför allt det här hände, varför jag slutat, det har jag väl smått försökt att svara på i det här inlägget. Men jag tror framförallt det är för att jag har förändrats. Kolla bara på sättet jag skriver nu, tillexempel. - Nu är det inga förkortningar, inga smileysar. (Och det har inte med att jag är sur att göra, hahahh)


Har inte så mycket mer att säga för tillfället, som sagt kommer jag logga in på msp ibland och jag blir mer än glad om ett mail ligger i inkorgen. 

Nu ska jag ta och trycka på "Publicera", och det blir antagligen sista gången, men man ska aldrig säga aldrig.


Tack för att du tog dig tiden och läste igenom mitt inlägg, det uppskattas till tusen. ♥

//Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar