torsdag, april 28, 2011

Emo-Tävling!





Hej! Ja, nu är det ju Emo-Tävling!.....




























Ja, det är 7/10 % roligt, tycker jag då......Emo är ju liksom inte min stil, men det värkar rätt kul, ändå!


Och ja, jag vet det blir jättestora mellanrum (Som det blev i mitt förra inlägg, t.ex.), jag försöker fixa de fast de går inte sådär jättebra, men jag ska försöka fixa det i mina kommande inlägg!





Hoppas det inte gör något!







tisdag, april 26, 2011

:)






















Hej!






Ja, jag vet att jag inte har Bloggat på ett tag nu.... Men snön börjar ju smälta och man vill ju vara ute, och det är ju Påsk-Lov! :)






Ja, egentligen har jag inget speciellt att skriva om just nu, men jag tycker iaf jätte mkt om temat! Det är 10/10% roligt, tycker jag! :)








He he...Det var allt för mig!






























torsdag, april 21, 2011

Tiki-tävling!

Hallojsan!
Från och med i dag så är det tiki-tävling! Och för alla som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är som Hawaii, ok? Bra! Jag tycker att det är 6/10 % roligt tema. Någon spm tycker något annat? Jaja, heja, heja, heja! Lycka till!

(som ni nog vet så blir mina skärmdumpar dåliga.....)




//Lollo

måndag, april 18, 2011

Veckans moviestar är.......

coolawilmis 24 Grattis! Varför just hon blev veckans moviestar?! Jo, för att hon är superdupermegajumbobrasnäll! Jaja.....



(mina bilder/skärmdumpar blir lite suddiga och inte så bra för att min dator är ganska så gammal....) Ja! Så ser hon ut! (Bli vän med henne!). Ja..... det var allt för mig!




//Lollo
Halloj! Jag skulle bara testa och skriva "Alla som vill vara med på Bloggen kom till mitt Partyrum nu!"och kolla hur många som kom, det vart inte sådär jättemånga som kom, faktiskt så var det bara en...... Men aja här kommer iaf bilden jag tog:
Ja, ni ser...Bara jag och Siripon..... Aja, det var väl allt för mig?...

fredag, april 15, 2011

Ny Tävling!



Hallojsan!

Ja, jag får ursäkta att jag inte hann skriva om det här tidigare, men jag har helt enkelt inte hunnit!....

Ja, det har kommit en ny Tävling! - Påsk Tävling!...






















Det var allt för mig!

torsdag, april 14, 2011

Sprid läsare

Hejsan!
Hmmm.... ja, vad ska man säga, då? Tänk om de.... kanske nt läser detta, eller bara nt bryr sig... Jaja, oj! Nu åste jag säga det!
Lollo här! Skulle du kunna tänka dig att följa våran blogg eller sprida läsare? Fattar du vad jag menar? Jo, så här: Om du gillar våran blogg så skulle du ju kunna säga till kompisar som också spelar MSP att våran blogg finns och kanske (om du tycker så då) säga att den är bra. :)  Snälla, det vore jätteshysst! :P Jaja, hejdå!




//Lollo

tisdag, april 12, 2011

Hej! Ja, nu har jag fått den stora äran att få presentera Veckans MovieStar!......

Grattis VidioVanesssa! ☻ ☺ Och ja, nästa vecka är det Lollo som får presentera Veckans MovieStar, och för er som kanske vet att jag har haft en serie, "VeckansMedlem" så måste jag tyvärr meddela att jag inte kommer att fortsätta med den, med tanke på att vi kommer ha Veckans MovieStar här på Bloggen! Jaja, det var allt för mig!

måndag, april 11, 2011

Lollos nya film!

Hej!
Ni vet nog att jag skriver med ljus-blå text, va?!.... Men jag måste byta till mörk-blå, istället! För att annars synns det inte! :(  Men, jaja, vet ni vad som är en av fördelarna med att följa våran blogg?! Jo, ni får se massa bilder från filmer som inte är släppta! Eller, ja, iallafall från mig. :) Här kommer 3 bilder från en film som jag släpper om bara typ en dag....





Hehe! Spännande, va?! Ni kanske har fattat att det handlar om en skola eller typ en klass. Och, ja, en knasig lärare... :S Men, jag lovar! Det är en komedi! :D

//Lollo

söndag, april 10, 2011

Detekitv-tävling på MSP

Hallojsan!
Ni kanske inte vet det men jag (MissAnnie) skriver med rosa text och Miss Lollo med Blå text. Och när båda skriver så är det lila eller svart text.

Ni kan väl vara snälla att tipsa denna blogg till kompisar och andra som spelar MSP? För att det skulle vara jättekul om vi fick fler läsare!
Och just nu så är det detektiv-tävling på MSP!


(Denna bild är hämtad från "Google")



//Annie & Lollo

Första inlägget!

Hallojsan!
Det här är första inlägget på våran blogg. Den här bloggen drivs av Miss Lollo & MissAnnie. Hoppas du kommer att följa denna blogg. Som du kanske förstår så handlar denna blogg om MSP (moviestarplanet).



//Annie & Lollo